Paket


Välkommen att boka din fiskesemester i Stiorån i Långfjällets naturreservat. Här är flugfisket kvoterat til max 20 fiskare per dag. i Storån gäller enbart flugfiske, och då menar vi fiske med flugspö, fluglina och fluga. Genom Storånpaketet kan du både boka stuga och fiskekort.

Boka ditt boende på hotell, stuga, B&B etc. och spela på Furudals bruks golfbana. Boka greenfee och starttid. Ligger 37 km N Rättvik. Två banor 18 hål, par 72 och 6 hål Pay and Play. Skogs och parkbana.

Boka ditt boende på hotell, stuga, B&B etc. någonstans runt Siljan och spela på Leksands GK. Boka greenfee och starttid. När 18-hålsbanan i Leksand invigdes 1984 hade äntligen en dröm gått i uppfyllelse. Banan som ritades av den kände banarkitekten Nils Sköld, fick en fin utformning i den vackra naturen runt Limsjön.

Boka ditt boende på hotell, stuga, B&B etc. någonstans runt Siljan och spela på Moras GK. Boka greenfee och starttid.

Boka ditt boende på hotell, stuga, B&B etc. och spela på Rättviks GK. Boka greenfee och starttid. Inte ens en km från centrum ligger Rättviks GK, en 18-håls park- och skogsbana.

Boka ditt boende på hotell, stuga, B&B etc. och spela på Solleröns GK. Boka greenfee och starttid.

Välkommen till ett av världens mest kända konstnärshem! Carl Larsson-gården i Sundborn är ett av Faluns populäraste turistmål och en ikon inom svensk heminredning och familjeliv. Här bodde konstnären Carl Larsson med sin fru Karin och deras barn. Följ med på en guidad visning och lär dig mer om det världsberömda konstnärsparet, konsten, kärleken och deras bullriga liv.

Boka in ditt Golfpaket redan nu! Här bokar du allt vid samma tillfälle, greenfee med starttid från GITén och boende på någon av våra trevliga boendeanläggningar i Falun/Borlänge.

Boka ditt boende på hotell eller vandrarhem i området runt Falun-Borlänge GK. Boka greenfee och starttid på Aspeboda Golfbana.Falun-Borlänge GK är den näst äldsta golfklubben i Dalarna. Klubben bildades 1955 och är en av de femtio äldsta i landet. Vi har under åren utvecklat vår verksamhet med inriktning på idrott för både ung och gammal.

Boka ditt boende på hotell eller vandrarhem i området runt Hagge Golf klubb. Boka greenfee och starttid.Hagge Golfklubb erbjuder en trevlig och naturskön 18 hålsbana. Servering, shop och restaurang. Hagge GK ligger mellan Ludvika och Smedjebacken vid sjön Haggen.

Med magnifika vyer över fjällvärlden ligger Idrefjällens golfbana. Med utmärkelser som Sveriges vackraste golfbana 2005, årets golfklubb 2008 och dalarnas bästa bana 2009, har denna klubb blivit en diamant i den svenska golfturismen.

Spela golf på en av Sveriges vackraste golfbanor. Här kan du boka greenfee på Idrefjällens golfbana och boka boende i stuga i Idre med omnejd.

Boka dit boende samt greenfee på Säters GK. Naturskönt ligger hon där direkt vid sjön Ljustern, Säters golfbana. Under hela rundan ser du sjön kring dig. Golfbanan började anläggas hösten 1988 och var klar för spel i juni 1990

Kundservice


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ